Talenten interview

Wist je dat…

… iedereen zo’n 13 tot 15 talenten heeft?
Jij ook!

Ken je al jouw talenten?

Ken je al jouw talenten? Neen?

Ik help je om je talenten in kaart te brengen.

Wat houdt een Talenteninterview in?

Individueel gesprek waarbij we jouw talenten in kaart brengen.
We maken een mindmap van de antwoorden op vragen zoals ‘Waar word jij blij van?”, “Wanneer vliegt de tijd en wat doe je dan?” , “Van welke activiteiten krijg jij energie?”
Wil je graag iemand meebrengen naar dit gesprek? Dat kan, zeker voor jongere kinderen. Ook jongeren en volwassenen hebben er soms graag iemand bij. Dat kan.

Investering?

45 euro

Coachingstraject

Wist je dat…

… er tijdens coachingssessies ook vaak gelachen wordt? Het zoeken, vinden en verbinden van jouw sterktes is een ernstige zaak, natuurlijk maar we houden het ook luchtig.

Wat houdt zo’n traject in?

Tijdens een traject van 5 sessies van 1 uur begeleid ik jou in het zoeken van jouw doel, jouw droom. Het vinden van een antwoord ook, een antwoord op jouw vragen. Samen zoeken we naar jouw sterktes, brengen die in kaart, gaan we bouwen aan jouw veerkracht, je zelfinzicht, je mindset. We geven aandacht aan jouw gevoel en zorgen ervoor dat je nadien meer energie hebt en inzicht in hoe je alleen verder kan met wat je bijleerde.

Investering

55 euro / sessie

Hartcoherentie coaching

Wist je dat…

… je terug energiek kan worden en leren focussen door ademhalingsoefeningen te doen volgens de hartcoherentie methode?

Wat is hartcoherentiecoaching?

Breng jezelf terug in evenwicht…

Hartcoherentie training/coaching brengt het hart terug in een veilige modus.
De balans tussen ons emotioneel brein en ons hart is vaak sterk verminderd door langdurige stress, angsten, emotionele conflicten, … We raken uitgeput… Ons zenuwstelsel is uit balans.

De training wordt stelselmatig opgebouwd. en bestaat uit 4 sessies. Er wordt van jou verwacht actief deel te nemen aan de training. Deze deelname vraagt weinig van je dagdagelijkse tijd, maar wel aandacht en discipline voor de beoefening van hartcoherentie. Daarom is coaching zo belangrijk. 

Met biofeedback over jouw lichaam, hartritmevariatie, …

Investering

sessie 1: 75 euro (individuele sessie), gratis voor groepssessie (en ga je nadien verder met het traject, dan betaal jij voor de eerste sessie 30 euro)
sessie 2: tem 4: 55 euro/sessie