Blij met Mij! training

Blij met mij! in Brugge is een training die kinderen én ouders begeleidt in hun weg naar het ontwikkelen van blijheid en veerkracht.
Op een spontane en uitnodigende wijze biedt deze training oefeningen, persoonlijke ervaringen, theorieën, praktische eye-openers en beeldende kinderverhalen aan die ouders en kinderen helpen om samen talenten en kwaliteiten te (her-)ontdekken, verantwoordelijkheid te nemen en helder te communiceren met de omgeving.

De training bestaat uit een speelse, goed uitgebalanceerde aanpak rond 5 thema’s. We gaan met de kinderen knutselen, schilderen, praten, toneel spelen, voorlezen, … en nog veel meer…

De training is het resultaat van jaren ervaring, passie en samenwerken met ouders en kinderen.

Blij met mij! in Brugge richt zich naar alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

In deze training creëren we een veilig kader waarin elk kind spelenderwijs zichzelf mag en kan ontdekken, zelfvertrouwen kan opbouwen en emotioneel sterker kan staan met als doel “ik ben ik, leuk hè!”
Tijdens de trainingen zullen wij jou ook op de hoogte houden van wat er gebeurt zodat jullie maximaal kunnen genieten van de evolutie van jullie kind.

Voor vragen of besprekingen staan wij ook altijd klaar. Je mag ons dus steeds contacteren. Blijf dus niet zitten met vragen. We helpen jullie graag.

Investering

325 euro

In de prijs is inbegrepen

  • 5 Kinderbijeenkomsten van 2,5u (inclusief begeleiding, materiaal, koekje, drankje)
  • 3 Ouderavonden van 2u
  • Telefonisch intake-gesprek
  • Tussentijdse evaluatie